Mobiliteitsmanagement

Wegen raken overvol en fossiele brandstoffen worden schaarser. Hoe krijgen we mensen zover dat ze kiezen voor alternatieve vervoerswijzen op lange termijn? Op korte termijn kan mobiliteitsmanagement ingezet worden om de bereikbaarheid te borgen tijdens werkzaamheden of evenementen. Lees hieronder hoe Haans Consultancy oplossingen biedt voor diverse groepen en uitdagingen op het gebied van mobiliteitsmanagement. 

mobiliteitsmanagement voor Bedrijven en hun medewerkers

Voor bedrijven is het van belang dat medewerkers vlot en veilig van en naar het werk kunnen gaan. Bereikbaarheid, leefbaarheid en gezondheid spelen een belangrijke rol. Door stimulerende en ontmoedigende maatregelen aan te bieden wordt het autogebruik verminderd en kiezen medewerkers sneller voor alternatieve vervoerswijzen zoals het OV of de fiets. De E-bike is enorm in opkomst en biedt ook voor de medewerkers die verder weg wonen een uitkomst. Ziekteverzuim daalt, dure parkeergrond wordt efficiƫnter gebruikt en kosten zoals woonwerkvergoedingen dalen. Haans Consultancy biedt een ruim pakket aan producten op het gebied van mobiliteitsmanagement voor zowel medewerkers en werkgevers.

bent u Organisator van een evenement?

Mobiliteitsmanagement tijdens evenementen

Meer en meer mensen bezoeken evenementen. Relaxend, uitdagend of opzwepend. De bereikbaarheid van evenementen is steeds vaker een uitdaging. Haans Consultancy biedt oplossingen voor zowel organisatie als bezoeker. Door vroegtijdig in contact te komen met bezoekers van evenementen kunnen we de doelgroep stimuleren om alternatieven vervoerswijzen te kiezen. Er zijn tal van maatregelen die ingezet kunnen worden zoals combikaarten met OV, voordeelkaarten door P&R terreinen te gebruiken, crowdmanagement met behulp van apps en ga zo maar door. Bent u organisator van een evenement en wilt u de mogelijkheden weten voor uw evenementen? neem dan contact op met Haans Consultancy en laat u informeren. 

GEƏNTERESSEERD?

Graag informeren wij u vrijblijvend over de bereikbaarheid van uw locatie en de mogelijkheden van verkeersmanagement. Neem contact op via onderstaande contactgegevens en we vertellen u graag meer.

Top