Piet Hein Tunnel | Amsterdam

Bekijk website

Haans Consultancy vervult voor de gemeente de rol van verkeersmanager. Dit houdt in dat wij het verkeersmanagement, zowel fysiek (afzettingen en omleidingen) maar ook digitaal verzorgen (informeren en sturen dmv navigatiesystemen, Google Maps ©, Waze © en Flitsmeister ©).  We zijn trots op dit project omdat we door het goed inregelen van alle sturingsmogelijkheden de verkeershinder drastisch hebben beperkt. Daarnaast hebben we op de ongewenste routes een zeer goede relatie opgebouwd met de omwonenden van deze route en diverse blijvende maatregelen toegepast die de verkeersveiligheid vergroten.

Wanneer

De Piet Heintunnel is van 25 juni 2021 tot en met 1 december 2022 gesloten. De tunnel is dicht voor al het verkeer, behalve voor tram 26. Die blijft gewoon rijden, op een aantal weekenden na. P+R Zeeburg III en tankstation Kriterion zijn de hele periode van tunnelsluiting gewoon bereikbaar en open.

Omleiding

Wegverkeer kan omrijden via de IJtunnel (S116) of de Gooiseweg/Wibautstraat (S112). U kunt uw reis het beste plannen met routeplanners Google Maps, Waze of Flitsmeister. Deze routeplanners beschikken over de juiste informatie en kunnen voor u de snelste route plannen. Houd bij de omleidingen rekening met een langere reistijd, die met name in de spits flink kan oplopen. Misschien ervaart u op andere plekken in de stad meer verkeersdrukte door medeweggebruikers die een andere route rijden.

Anders reizen

Kies het liefst voor een andere manier van reizen. Nu de Piet Heintunnel dicht is, bieden we reizigers slimme mogelijkheden. Zowel voor reizigers binnen Amsterdam of die naar Amsterdam komen, als voor reizigers die de stad uitgaan. Ook zij kunnen gebruik maken van speciale acties en oplossingen. Ga naar Amsterdambereikbaar.nl/pietheintunnel

Zit de juiste vacature er niet tussen?

Maak een jobalert aan en ontvang een mail
wanneer er een passende vacature openstaat!

Jobalert aanmaken